Dana&Razvan - Wedding

Dana si Razvan sunt un cuplu special pentru mine. Sunt doi oameni cu un bun simt iesit din comun si cu un bun gust la fel de generos. Va spun din start ca sunt printre primele persoane care au apreciat fotografia mea inca de la inceput. Cred ca s-au implinit 4 ani de la prima noastra sedinta foto impreuna. Imi amintesc si acum, clar, fiecare detaliu al sedintei noastre si traseul pe care ne-am plimbat in parcul Herastrau, intr-o zi insorita de vara. Pareau doi oameni timizi, cu mult bun simt dar si bun gust care se intalneau pentru prima data cu un fotograf (timid si el, care incerca sa fie stapan pe situatie). In fiecare an de atunci am facut cate o sedinta foto impreuna si iata ca anul acesta, pe data de 6 mai mi-au incredintat sarcina amintirilor nuntii lor. Ce poate fi mai frumos ? Stiam din start ca voi da 110% din toata energia mea fizica si creativa pentru fotografiile lor.

M-au anuntat initial ca nunta va fi la Bucuresti , insa surpriza a aparut atunci cand destinatia noastra s-a schimbat. Orasul Caracal. Am ramas usor surprins, insa mereu ma bucur cand calatoresc in locatii noi si evident, am acceptat propunerea lor. Un loc nou este mereu surprinzator din toate punctele de vedere.

Am plecat vineri seara dintr-un Bucuresti insorit si calduros spre o zona a Olteniei innorata si furtunoasa. Ploaia torentiala de pe drum ne-a demoralizat. (recunoastem ca ne plac zilele insorite la nuntile noastre). Ziua nuntii ne-a ferit de ploi insa si ne-a surprins inca de dimineata cu locatia pregatirii. Hotelul Retro din Caracal a fost o locatie extrem de eleganta si a imbinat cu succes stilurile traditional si modern. Ne-am simtit minunat alaturi de Dana si Razvan, alaturi de care am petrecut o dimineata extrem de relaxata la pregatiri. Prima vedere intre Dana si parinti a fost extrem de emotionanta. Am simtit ca este un moment special fiindca am simtit legatura puternica intre ea si parinti. Dana a stralucit pur si simplu in rochia de mireasa si primul contact vizual intre ea si tata ne-a umezit si noua ochii.

Se spune ca frumusetea se remarca prin detalii si pot sa va spun ca atentia pentru detalii a fost foarte mare. O cladire eclectica impresionanta, Teatrul din Caracal a fost gazda sedintei noastre foto. Arhitectura interioara, lumina difuza a candelabrelor a dat o nota de mister fotografiilor noastre. Soarele ne-a suras pe durata ceremoniei religioase unde au participat toti oamenii dragi lor. Atmosfera incarcata a fost relaxata de cateva momente amuzante pe care le-am surprins si noi in fotografii. Va invit sa urmariti un album drag noua, cu Dana si Razvan.

 

Leave a Reply