Mariana & Alex

Wedding house e unul din locurile acelea de poveste, unde ti-ai petrece o zi doar pentru linistea si aerul curat de acolo, pentru peisajul rural ce te trimite cu gandul la livada bunicilor, la miros de iarba verde, paie si parfumul fructelor de toamna. O nunta la wedding house inseamna cu atat mai mult un eveniment in care bucuria naturii autentice se intalneste cu bucuria din sufletul oamenilor, reuniti aici cu un scop atat de frumos.

Sfarsitul lunii August si inceputul lui Septembrie au fost perioade toride ale anului. Soarele si caldura excesiva ne ingrijorau pentru ziua de 4 septembrie. Nu a plouat deloc in August si nici in primele zile de Septembrie. In ziua nuntii Marianei si a lui Alex insa, a plouat insa cu galeata ! M-am speriat eu putin, s-au speriat si intristat ei putin mai mult, insa unele lucruri se intampla cu un rost, mai devreme sau mai tarziu dezvaluit de timp. Iar o poveste nu va fi niciodata la fel de intensa, fara obstacole sau momente mai dificile, dupa care sa poti savura frumusetea unui zambet, a unei imbratisari sau a unui apus superb.

Chiar daca Mariana si Alex ne sunt prieteni dragi, cred ca suntem foarte obiectivi cand spunem ca au stralucit de-a dreptul. Atentia lor pentru toate detaliile a contribuit la o zi absolut perfecta.

Multumim tuturor furnizorilor implicati

Venue: The Wedding House

Flowers and decor: Fabrica de buchete

Videography: Alexandra Popa Films

Delicious food: Bacania Veche

Wedding dress: Alina Cernatescu

Bride’s shoes: Trace of heels

Groom’s outfit: Alberto Dobre custom tailoring

Groom’s shoes: Sprezza by Dragos Sandulache

Engagement ring: Valmand 

Wedding rings: Zehava

 

Leave a Reply